Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Cumhur İttifakı İzmir İl Teşkilatları, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda buluştu. Türkiye'de ilk defa İzmir'de gerçekleştirilen yemekli "Yönetim" buluşmasında AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin "Cumhur İttifakı yönetim toplantısını Türkiye'de ilk defa gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Türkiye genelinde de İzmir genelinde de ittifak olarak güzel işler başarıyoruz, uyumluyuz. Bizim ittifakımız pazara kadar değil, mezara kadar" dediği kaydedildi. 

MHP'Lİ ŞAHİN'E DUYGUSAL TEŞEKKÜR
Toplantıda söz alan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Şoförler Odası Başkan Yardımcısı olan Serkan Özkan "Geçtiğimiz günlerde bir taksici esnafımızın aracı yanarken MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in eline tüpü alıp koştuğunu gördük, biz o görüntüleri izlerken çok duygulandık çok sevindik, kendisine herkesin huzurunda teşekkür etmek istiyorum" dediği öğrenildi. 

ŞAHİN'DEN CHP'YE ÖBEK ÇALIŞMASI SALVOSU
MHP İl Başkanı Veysel Şahin ise toplantı kapsamında CHP'nin İzmir'de gerçekleştirdiği öbek çalışmalarına yönelik eleştirilerde bulunduğu aktarıldı. Edinilen bilgiye göre MHP'li Şahin, "CHP ev ziyaretleri yaparak form dolduruyormuş. Ev ziyaretlerine özel olarak 1 kapalı 1 de açık saçlı kadın gönderiyormuş. Bunları bize vatandaşımız anlatıyor. Bir takım sorular soruyorlarmış, ardında da bu formu dolduruyormuşlar. Daha dün üniversitelerde bizim kardeşlerimizin başını açmasını isteyen zihniyet şimdi başörtüsünü seçim yatırımı olarak kullanıyor. Bu ittifakın ne olduğunu buradan anlayın" diyerek, elindeki formu gösterdi. 

SÜREKLİ: "6'LI MASA PROJE İTTİFAKIDIR"
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin ise 6'lı masaya yönelik eleştirilerde bulunarak, "6'lı masa proje ittifakıdır. Zaten bunu Meral Akşener'in kendisi de söyledi, itiraf etti" dediği öğrenildi.
Öte yandan önümüzdeki hafta AK Parti ve MHP ilçe bakanlarının MHP ev sahipliğinde yemekte buluşacağı belirtildi.