Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel,Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, ve okulun kurucusu Cihat Kora ve ailesinin katıldığı törende bir konuşma yapan Cihat Kora Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Yetişen, 8. kez düzenledikleri ve bir haftadır süren şenliklerin artık gelenekselleştiğini ifade etti. 19. Mayıs Kültür Şenlikleri’ni okul sınırlarını aşan ve Karşıyaka’ya çapındaki okulları da kucaklayan bir etkinlik haline getirdiklerini ifade eden Yetişen, yarışma ve etkinliklere katılım gösteren diğer okullarla beraber kendilerine her türlü desteği veren Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’eve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu’na teşekkürlerini iletti.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
Sonrasında Ortaokullar Arası Resim Yarışması ve Kafes Futbolu Turnuvası’nda dereceye giren ortaokullara ödülleri Cihat Kora’yla beraber protokol üyeleri verirken, Cihat Kora Anadolu Lisesi’nin en başarılı 3 öğrencisi Zehra Nur Günindi, Nergis Doğrusever, İrem Özen’e de Mavibahçe Alışveriş Merkezi de birer ödül verdi.

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen Collegecup 2018 Yelken Yarışları’nda Cihat Kora Anadolu Lisesi’ni temsil eden ve Türkiye 2.’si olan Umut Efe Alpkoçak, Efe Tosun, Lara Nalbantoğlu ve Öykü Orhan’a da başarılarından ötürü ödül verildi. Pilav ve lokma servisinin yapıldığı tören DJ etkinliği ile sona erdi.