Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- Çiğli Belediyesi tarafından evlerinden çıkamayan hasta, yaşlı ve engelli kadınlara kuaför bakım hizmeti başlatmıştı. Gelen başvurular üzerine maddi yetersizlik, sağlık problemleri ya da yaşlılıktan dolayı ihtiyacı olan kadınların yanında olmak amacıyla kuaför bakım hizmeti verildi.

KARŞIYAKA’DAN TALEP GELDİ
Çiğli Belediyesi “Kadın her yaşta güzeldir” projesi büyük ilgi ilçe dışına taştı. Karşıyaka Kaymakamlığı Zübeyde Hanım Huzurevi Yaşlıbakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Çiğli Belediyesi’ne Kurban Bayramı’nda konuk ettikleri kadınların da projeden yararlanması için talepte bulundu.

BÖYLE BİR PROJESİ OLMADIĞI İÇİN…
Zübeyde Hanım Huzurevi Yaşlıbakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Çiğli Belediyesi’ne gönderilen yazıda, “Belediyeniz bünyesinde başlatılan ‘Kadın her yaşta güzeldir’ projesi dolayısıyla sizleri Huzurevi yönetimi olarak kutlarız. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle huzurevinde bulunan kadınlarımızın bu projeden faydalanması hususunda sizlerin destek ve olurlarınızı bekliyorum. Böyle bir uygulama bulunmadığı için, Çiğli Belediye Başkanlığı olarak yaşlı kadınlarımıza desteğinizi bekler, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız” denildi.

ÇİĞLİ BELEDİYESİ TALEBE YANIT VERDİ
Huzurevinin yardım talebine Çiğli Belediyesi’nden kısa sürede yanıt geldi. Kurban Bayramı’nda yaşlıların destek vereceğini belirten Çiğli Belediyesi’ne kurumdan teşekkür yazısı gönderildi.