GÜNDEME BAKIŞ – Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer, saat 21.15 gibi evine girmek üzereyken, kimliği belirsiz kişiler bir araçtan ateş açtı. Koçer, silah sesiyle birlikte hemen yere attı. Saldırıdan herhangi bir yara almadan Koçer’in sağlık durumumun iyi olduğu öğrenildi.

TEHDİT AMAÇLI!
Gündeme Bakış’ın edindiği bilgiye göre, olay yerinde 6 boş kovan bulundu, Bunlardan üçünün ise Koçer'in arabasına isabet ettiği öğrenildi.
EVİNE AKIN ETTİLER
Saldırının duyulmasının ardından Çiğli belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, belediye bürokratları ve çok sayıda partilinin Koçer’in evine akın ettiği öğrenildi.

GÜNDEME BAKIŞ’A KONUŞTULAR!
Gündeme Bakış’a konuşan Koçer, “Sağlık durumum gayet iyi. Hiçbir tehdide boyun eğmeden yolumuza devam edeceğiz” dedi. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ise, “Başkan Yardımcımız Ali Rıza Koçer’e yapılan saldırıyı kınıyorum. Biz şimdiye kadar hiçbir tehdide, gözdağına boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Emniyet güçleri bu işi yapanları en yakın zamanda yakalayacaktır. Kendisi saldırıdan yara almadan kurtuldu” dedi.

AYAĞINDAN YARALANMIŞTI
Koçer, ilçe başkanlığı döneminde de silahlı saldırıya uğramış ve ayağından yaralanmıştı.