GÜNDEME BAKIŞ - CHP’nin İzmir’de eskimeyen çınarı Hatice Akgenç, 28 yılın sonunda emekliye ayrıldı. 1992 yılında çalıştığı bankanın kapanması sonrasında işsiz kalan Akgenç, eşinin işsiz olması nedeniyle iş aramaya başladı. İki çocuğunun karnını doyurmak ve okutmak için iş arayışlarını sürdüren Akgenç, bir tanıdığının aracılığı ile 1992’de CHP’ye çaycı olarak işe başladı

ÇOK SAYIDA İL BAŞKANI GELDİ GEÇTİ
Sedat Akman’nın il başkanlığı döneminde işe başlayan CHP’nin Hatice annesi, sırasıyla Erol Güngör, Ferudun Gökhan, Ali Rıza Bodur, Osman Özgüven, Memiş Yıldırımcan, Bülent Baratalı, Selçuk Ayhan, Kemal Karataş, Alaattin Yüksel, Rıfat Nalbantoğlu, Ekrem Bulgun, Tacettin Bayır, Ali Engin, Bedri Serter ve Deniz Yücel’le çalıştı.  

PLAKET VERİLDİ
Dün gerçekleşen il yönetim kurulu toplantısının ardından Akgenç’e İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel plaket verdi.

CHP’nin sosyal medya hesabından, “28 yıldır İl Başkanlığımızın annesi, Hatice Anne’miz emekliye ayrıldı. Hatice Anne’ye emekleri için teşekkür plaketini ve çiçeğini İl Başkanımız Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer birlikte sundu. Partimize ve partililerimize olan emekleri için teşekkür ediyoruz” denildi.