Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - CHP TBMM 27. Dönem Milletvekilleri 5. Değerlendirme toplantısı sona erdi. 3 gün süren kampta ekonomiden dış politikaya, sandık güvenliği ve seçmen listelerine kadar birçok konu ele alındı. CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Ekonomi Masası Başkanı Faik Öztrak milletvekillerine ekonomi alanında sunum yaparken, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Onursal Adıgüzel seçim ve sandık güvenliğine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında bilgi vererek yeni üye kayıt çalışmaları kapsamında özellikle Doğu Anadolu'da partiye yoğun katılım olduğunu aktardı. Öte yandan milletvekillerine Genel Başkan Dış Politika Başdanışmanı Ünal Çeviköz de, uluslararası ilişkilerde mevcut durum ve  CHP'nin dış politika alanındaki çalışmaları ile parti politikalarını anlattı. 

GENEL BAŞKANDAN "TARTIŞMA YARATMAYIN" UYARISI
Yapılan toplantılarda bilgilendirmelerin yanı sıra, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletvekillerini 6'lı masada ve toplumda tartışmaya neden olacak açıklamalardan kaçınmaları noktasında uyardığı öğrenildi. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN TOKİ TALİMATI
Kampın son günü CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun milletvekillerine TOKİ'ye yönelik talimat verdiği ve "TOKİ'nin iflas durumuna geldiğine, bankaların kredi açmadığına yönelik duyumlar aldım. Müteahhitler hak edişlerini TOKİ'den icra yoluyla almaya çalışıyormuş. Bana bu doğrultuda bilgi geldi" dediği öğrenildi.  Kılıçdaroğlu'nun Ekim ayında TBMM'nin açılmasıyla birlikte milletvekillerinin konuya ilişkin araştırma önergesi vermesini istediği kaydedildi.