GÜNDEME BAKIŞ – CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Gündeme Bakış’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Karşıyaka kadın kollarının düşürülmesi ile kendisine mesaj verilmeye çalışıldığını öne sürdü. Yıldırım, “Geçtiğimiz Haziran ayında bir operasyonla yönetimimi düşürmeye çalıştılar ama başarılı olmadılar. Aynı operasyonu kadın kollarında yaptılar. Bu operasyon banadır. Bir öncekinin devamıdır. İzmir’i dizayn etmek isteyenler var. Bu Karşıyaka kadın kolları meselesi değil! 81 il delegemiz var. İl kongresi için önemli sayı. İl başkanını ve yönetimini belirleyecek en büyük Karşıyaka’dır” dedi.

KAMU GÜCÜNÜ KULLANARAK
Yıldırım, “Kamu gücünü kullanarak örgütü dizayn etmek isteyenler…” sözünün gayet açık olduğunu vurgulayarak, “Genel başkanımız belediye başkanlarının örgüt işlerine karışmaması yönünde talimatı var. '1989 travmasını örgüte kimse yaşatmasın’ diyor. Benim sözlerim çok açık, belli” dedi.

DIŞ MÜDAHALELERE İZİN VERMEYECEĞİM
CHP yönetimlerinin liyakat sahibi ellerde olması gerektiğini savunan Yıldırım, “Seçimleri örgütün tabanının yapması gerekiyor. Örgüte dış müdahalelerin olmasına asla izin veremeyeceğim. Bunun bu şekilde bilinmesini istiyorum” dedi.