GÜNDEME BAKIŞ- CHP’de olağan kongre takviminin eylül sonunda açıklanması, ekim ayında da delege seçimlerinin yapılması planlanıyor. Geçtiğimiz aylarda yönetimindeki istifalarla ilçe başkanlığından düşürülmeye çalışılan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, kongrede aday olacakmış gibi çalışıyor. Yıldırım, parti üyeleriyle bir araya gelerek yaptıklarını ve yapacaklarını anlatıyor.

BOSTANLI’DA BİN 300 ÜYEMİZE EKSİKSİZ ULAŞTIK 
Yıldırım, “Bostanlı Mahallesi mahalle komitemiz ve çalışma grubu üyelerimiz ile toplantımızı gerçekleştirdik. İnançları, güvenleri için teşekkür ediyorum. Toplantı neticesinde bin 300 Bostanlı üyemizin tamamına eksiksiz olarak ulaşarak partimizin hedeflerini anlatma kararı aldık. Emek en yüce değerdir diye çıktığımız bu yolda hak, hukuk, adalet diyerek yolumuza daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

OPERASYON İDDİASI
Öte yandan, geçtiğimiz aylarda, CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı yönetiminden 6 isim, Yıldırım’ın yönetim tarzını eleştirerek istifa etmişti. Yıldırım, yedekte yer alan bazı isimleri yönetime almıştı. Yıldırım, kendisine operasyon yapıldığını öne sürmüştü. Yıldırım, ilçe kadın kolları yönetiminin istifalar neticesinde düşmesi sonucu ise, “Geçtiğimiz Haziran ayında beni düşürmek için operasyonlar yapanlar aynısını kadın kollarında yaptılar. Bu operasyon ve verilmek istenen mesaj banadır. İl başkanını belirlemek için bunu yapıyorlar. Ama izin vermeyeceğiz. ‘Kamu gücünü kullanarak örgütü dizayn etmek isteyenler’ sözüm gayet açıktır. Bellidir” demişti.