Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yaklaşan kongreler öncesi ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplada Yücel’in ilçe başkanlarının kongrelerin coşkulu bir şekilde geçmesi için duyuruların iyi yapılmasını istediği öğrenildi. Yücel’in ilçelerdeki kongre tarihlerinin de birbiriyle çakışmaması yönünde talimat verdiği öğrenilen toplantıda, alınan kararların il başkanlığına iletilmesi istediği belirtildi.  

İLÇE BAŞKANLARINDAN UYARI
İlçe Başkanlarının Başkan Yücel’den belediye başkanlarının ve milletvekillerinin kongre sürecinde müdahil olmaması yönünde talebi olduğu öğrenildi. Milletvekillerinin, belediye başkanlarının, belediyede çalışanlarının ve meclis üyelerinin kongre sürecinde üyelerle temasa geçmemesi yönünde Yücel’e ilettiği bildirildi.

YÜCEL’DEN TOPLANTILARINA DEVAM EDECEK
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlarının taleplerine olumlu yanıt verdiği kaydedildi. CHP İzmir İl Başkanı Yücel, önümüzdeki süreçte belediye başkanları ve milletvekillerini ile bir araya gelerek ilçe başkanlarının hassasiyetlerini bildireceğini söylediği aktarıldı.

İŞE BİR KİŞİYİ SOKAMADIK!
Öte yandan toplantıda bazı ilçe başkanlarının istihdam konusu dile getirdikleri ve Büyükşehir Belediyesi'ne önerdikleri hiçbir ismin işe alınmamasına tepki gösterdikleri öğrenildi.