Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – CHP’li 10 Büyükşehir Belediye Başkanı gün boyu belirlenen farklı konular çalıştayda masaya yatırdı. Başkanlar, kaldıkları Otel’den saat 17.00’de çıkarak ikinci Kordon’da çay içti.

İZMİR SOKAKLARINDA KOŞAN İMAMOĞLU!
Otel’den geç çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, diğer başkanlara yetişmek için İzmir sokaklarında koştu. Başkanlara yetişen İmamoğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Sana omuz atayım da önüne geçeyim. Kendime yer açayım” diye espri yaptı. Bu espri gülüşmelere neden oldu.

İZMİRLİLERDEN YOĞUN İLGİ
Bu sırada İzmirliler belediye başkanlarına yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar başkanlarla fotoğraf çekilmek için adeta yarışa girdi.

KORDON KEYFİ
Daha sonra başkanlar Kordon’da çay içmek için bir kafeye oturdu. Bu sırada da başkanları gören vatandaşların şaşkınlıkları yüzlerine yansıdı. Vatandaşlar, Soyer’e taleplerini iletti. Soyer de bunları tek tek not etti.

BİR TOPLANTIYI DA ERZURUM’DA YAPALIM
İmamoğlu ve Soyer’in yanına gelen vatandaş Erzurumlu olduğunu söyledi. Bunun üzerine İmamoğlu, “Başkanım bir toplantımızı da Erzurum’da yapalım” dedi.