GÜNDEME BAKIŞ - Ekonomik sıkıntı yaşayan İzmirlilerin ödeyemediği su faturaları imkanı olan hemşerileri tarafından ödenmesi İzmir Büyükşehir Belediyesi kampanya başlattı. “Askıda fatura” uygulamasına “Biz İzmir” web sitesi üzerindeki ulaşan binlerce kişi binlerce liralık fatura ödedi.

BAŞKANLAR DA KATILDI
CHP’li başkanlar da kampanyaya destek olmak için yeni bir akım başlattı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, kampanyaya katıldı Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ı kampanyaya destek olmaya davet etti. Tugay, “Dayanışmamızı en üst düzeye çıkarmanın tam zamanı. Büyükşehir belediyemizin “bizizmir” portali üzerinden başlattığı “askıda fatura ödeme” kampanyasına 3 adet fatura ödeyerek katıldım. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı bu değerli dayanışmaya katılmaya davet ediyorum. Biz varız, ben varım, ya sen Mustafa Kayalar Menderes belediye başkanım?” dedi.

KAYALAR DA KATILDI
Kayalar ise, “Sevgili Karşıyaka Belediye Başkanım Cemil Tugay, Kadir Gecesi'nde bana yapmış olduğunuz bu anlamlı davete katılmak benim için de büyük bir mutluluktur. İzmir Büyükşehir Belediyemizin "bizizmir" internet sitesi üzerinden başlattığı askıda fatura uygulamasına ben de 3 fatura ödeyerek katkıda bulundum. Tüm İzmirli hemşehrilerimizi de uygulamaya katılarak birlik ve beraberliğimizi taçlandırmaya davet ediyorum. Sevgili Dikili Belediye Başkanım Adil Kırgöz sen de destek olmaya var mısın?” dedi. Her iki isim de ödedikleri faturaların görsellerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

YÜCEL DE DESTEK OLDU
Kampanyaya CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de katıldı. Yücel, “Büyükşehir belediyemizin “Bizİzmir” portalı üzerinden başlattığı “Askıda Fatura” kampanyasına 3 adet fatura ödeyerek katıldım. Bu zor günleri, dayanışmamızı büyüterek aşacağız. Tüm hemşehrilerimizi dayanışmaya davet ediyorum. Sen de desteğe var mısın Serdar Sandal?” diye konuştu.