Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir örgütü, Torbalı İlçe Başkanını belirlemek için yoğun bir mesai harcıyor. Geçtiğimiz günlerde İzmir İl Başkanlığı yönetim kurulu toplantısında oybirliği ile görevden alınan Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın’ın yerine gelecek olan aday için Hukuk ve Seçim İşleri’nden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Polat Manduz, ilçede görüşmeler gerçekleştirdi. Yaklaşık 20 kişiyle birebir görüşme yaptığı belirtilen Manduz’un İl Başkanı Deniz Yücel’e hazırladığı raporu verdi.

İSMİ ÖNE ÇIKANLAR

CHP Torbalı’da partinin güçlü isimlerinden, son seçimlerde belediye başkan aday adayı olan Övünç Demir, meclis üyeleri Yıldız Sivrikaya, Yıldırım Baytekin, ilçede esnaflık yapan Levent Şenyüz, görevden alınan yönetimde yer alan Ayhan Kaya’nın isimleri ön plana çıktı.

BAŞKAN TEKİN MECLİS ÜYELERİNE SICAK BAKIYOR

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in meclis üyeleri Sivrikaya ve Baytekin isimlerine sıcak baktığı öne sürüldü.

MYK TOPLANTISINDA BELLİ OLACAK

Öte yandan bugün Ankara’ya giden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in Torbalı ile ilgili hazırladığı raporu Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’ya teslim etti. Yücel’in kayyuma atanmasını öngördüğü isimle ilgili Salıcı ile istişare ettiği bildirildi.