GÜNDEME BAKIŞ – Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın, Gündeme Bakış’a yaptığı açıklamalar İzmir kamuoyunda bomba etkisi yarattı. Gaziemir’de yaşanan tartışmaya CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel el koydu.

ÖZKAN VE ARDA İLE AYRI AYRI GÖRÜŞTÜ!
İl Başkanı Yücel, ilk olarak Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan’la görüştü. Ardından da Arda’yı makamına davet ederek yaklaşık yarım saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Özkan ve Arda’nın yaşanan olaylarla ilgili Yücel’e bilgi verdiği öğrenildi.

ARDA NE DEMİŞTİ?
Arda, geçtiğimiz gün Gündeme Bakış’a, “Benden çiçek ihalesini isteyen isim Levent Çağlarsu. Bunu kongre salonunda da açık bir şekilde söyledi. Bir belediyenin meclis üyesine çiçek işini vermesi normal bir şey mi? Benim isyan etmem gerekmiyor mu? Buna dur demem gerekmiyor mu?” dedi. Arda, ilçedeki geri toplama işi için açık ihaleye çıktıklarını bu yolla belediyenin kasasına yıllık bir milyonun üzerinde para gireceğini belirterek, “Daha önce bu konuyla ilgili belediyenin karı olmamış. İlçe Başkanı Kasım Özkan, bu ihaleyi eski meclis Ali Kaya’ya vermemi istedi. Ben kabul etmedim” demişti.