GÜNDEME BAKIŞ – Menemen Belediye Meclisi’nde başkanvekilliği seçimi olacak. Mecliste CHP’nin 15, AK Parti’nin 10, İYİ Parti’nin 3, MHP’nin 2, 1 bağımsız meclis üyesi bulunuyor. Millet ittifakında bir bölünme yaşanmazsa başkanvekilliği CHP’li bir isim kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak hem CHP hem de İYİ Parti’de yaşanacak olası bir fireler farklı durumları ortaya çıkaracak.

YÜCEL, KIRKPINAR’LA GÖRÜŞECEK!
Meclisteki seçimde herhangi bir sürprizin yaşanmasını istemeyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar yarın ya da pazartesi günü bir araya gelmesi bekleniyor.

KIRKPINAR NE DEMİŞTİ
Geçtiğimiz gün GÜNDEME BAKIŞ’a konuşan İYi Partili Kırkpınar, ““Bizim ittifakımız mecliste de devam ediyor. CHP ile bir sıkıntımız yok. CHP dışında herhangi bir oluşumla hareket etmemiz söz konusu değil. CHP’li arkadaşlarla süreç başladığında oturur konuşuruz. Bizim aradığımız ittifak ruhuna uygun hareket etmek. Ayrıca yerli ve Menemen’i bilen bir ismin seçilmesi taraftarıyız. Bunu söylemek istemem ama herkes için geçerli bir nokta. Sicili temiz olsun. Halkta karşılığı olsun…” dedi.