Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve 2. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner Karşıyaka Belediyesi'ne ait nikah salonunda ikinci bölge ilçe başkanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın da katıldığı toplantı sabah 9.00'da başlayarak 2 saat sürdü. Yapılan toplantıda İl Başkanı Deniz Yücel'in, ilçe başkanlarına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun programına yönelik bilgi verdiği aktarıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Genel Başkan ve Parti Meclisi üyelerine 3 yıl sunumu yapacağı, Genel Başkanın Ödemiş'te, PM üyeleri ve milletvekillerinin de ekipler haline diğer ilçelerde kapsamlı bir çalışma yapacağı belirtilirken her ilçe başkanının ilçesinde gerekli hazırlık ve çalışmaları yapmasına yönelik talimat verildiği kaydedildi. Kılıçdaroğlu'nun Ödemiş'te bir çiftçi mitingi yapacağı ve burada vatandaşlara sesleneceği ifade edildi. 

MAHALLE MAHALLE OY ORANLARI TESPİT EDİLDİ
CHP İzmir İl Başkanlığı'nın, her ilçe için özel bir oy oranı araştırması yaptığı aktarıldı. Her ilçede CHP'nin oy oranının yüzde 50'den düşük olduğu mahallenin tespit edildiği ve her ilçe başkanına bu mahallelerin yazılı olarak verildiği öğrenilirken, Başkan Yücel'in oy oranı düşük olan mahallelerde daha çok çalışma istediği belirtildi. 

SAHADA OLUN
Toplantı kapsamında Başkan Yücel'in ilçe başkanlarına "Daha çok sahada olun. Biz il başkanlığı olarak her hafta 2 ilçede saha çalışması yapıyoruz. Siz de saha çalışmaları yapın, bu çalışmalara meclis üyelerini de dahil edin. Müsait olan milletvekillerini de dahil edin. Öbek çalışmalarınızı hızlandırın, sandık güvenliği ve başkanlarına yönelik tüm hazırlıklarınız tamam olsun" dediği ifade edildi. 

CHP lideri 17 Haziran'da İzmir'e gelecek. Kılıçdaroğlu'nun iki günlük programa katılması bekleniyor.