GÜNDEME BAKIŞ - CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, AK Parti İzmir İl Başkanı kerem Ali Sürekli'nin "Ben mağdurum Mahir Bey, Tarım Müdürünü bırakın, benim mağduriyetimi çözün" açıklamasına yanıt verdi. 


"MESAJI VE BÜROKRATIN İSMİNİ BEKLİYORUM"
CHP'li Polat yaptığı açıklamada AK Partili Sürekli'ye bürokratın ismini ve atılan mesajı beklediğini belirterek, "Yerelden kaynaklı bir mağduriyet var ise biz çözeriz Sayın Başkan Kerem Ali Sürekli. Memlekette AKP’nin yarattığı mağduriyetin de çözüm adresi yine biziz.Tıpkı sizin mağduriyetinizde adres olduğumuz gibi.Bir de mesajı ve bürokratın ismini bekliyorum. Loading.." ifadelerini kullandı. 

AK PARTİLİ SÜREKLİ NE DEMİŞTİ?
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın "Devletin gücünü arkalarına alıyorlar, bakıyorsunuz; vekil tarlaya tarım il müdürünü yanına alarak gidiyor. Anacım, babacım Tarım İl Müdürü'nün birçok işi varken bir vekilin arkasına takılıp tarla tarla gezmesi ayıp bir şey. Utanılacak bir şeyi matah bir şeymiş gibi pazarlayan arkadaşlarımız bunlar.  Ben o bürokratlara da seslenmek istiyorum; kendilerine gelsinler, onlar partinin de değil devletin bürokratları" sözlerini ise, "Bunlar tartışılması gereksiz şeyler. AK Parti Milletvekili iktidar milletvekili, tarım lehine, çiftçi lehine olan projelerin takibini yapıyor, görüşebilirler, gidebilirler, CHP vekilleri de gider, bunda bir şey yok. Mahir Bey'e söylüyorum bırak Tarım Müdürünü sen Büyükşehir'de mesaj çektiren bürokratı bul, sağduyulu İzmir milletvekili olarak. Ben mağdurum Mahir Bey bu bürokratı bul, mağduriyetimi çöz. AK Partinin militanı bürokrat yok, hepsi devletin bürokratıdır, görevlisidir ama Büyükşehir'de bazı militan bürokratlar var onu bul" demişti.