GÜNDEME BAKIŞ - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın hazırlattığı Atatürk'süz 9 Eylül afişine tepki göstermesi üzerine, Yücel'e yanıt veren Şahin'in üslubu CHP kanadında tepkiyle karşılandı.  


"CEVABI İLK SEÇİMDE VERECEĞİZ"
CHP İzmir Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin'e, "Atatürksüz, 19 Mayıs, 23 Nisan, 26 Ağustos, 30 Ağustos, 9 Eylül, 24 Temmuz, 29 Ekim ve daha niceleri olmaz, kutlanamaz" diyerek, "Çok değil bir kaç yıl önce, kırmızı bültenle aranan teröristi TRT ekranlarına çıkarıp seçim kazanmayı umut eden, FETÖ terör örgütüne devletin onlarca kurum ve imkânını tahsis eden, akıl ve bilim dışı ekonomi politakarıyla ülkeyi dünyanın en yüksek 6. enflasyonu olan ülke haline getiren, Yunanistan'ın işgal ettiği adaları seyreden gafiller seçim yaklaştıkça Atatürkçü kesilmiş. Atatürk ve Cumhuriyet'e en büyük zararı veren zevata bir zamanlar gavur dedikleri İzmir'in Türk tarihindeki yerini, Atatürk'ün kim olduğunu hatırlatan İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel'e hakaret etme cüretinde bulunanlara cevabı ilk seçimde vereceğiz" açıklamasında bulundu. 


"YÜCEL'İ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN"
Coşkuner, yaptığı açıklamada, "Ancak partinizde gelişme var. Aferin!  Her türlü hakareti ve suçlamayı yaptığınız İsmet Paşa'yı rahmetle anmaya başladınız. 20 yıl sonra sizde gelişme var. Takdir ediyorum. Genel Başkanımızı, İl Başkanımızı iyi takip edin, çok şey öğrenirsiniz. En azından belki utanır, düzeyli siyaset yapmayı öğrenirsiniz" ifadelerine yer verdi. 

Coşkuner'in açıklamasına CHP İzmir örgütünden büyük destek geldiği kaydedildi.