GÜNDEME BAKIŞ- CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım mahalle delege seçimlerinde takvimde değişiklik yaptıklarını açıkladı.

BAZI TARİHLER 1 HAFTA ERTELENDİ
Daha önce açıklanan seçim takviminde 16 Kasım Cumartesi Günü Mustafa Kemal ve Dedebaşı mahallelerinde, 17 Kasım Pazar günü ise Nergiz, Yalı, Bostanlı ve Bahçelievler mahallelerinde açıklanmıştı.  Bu mahallelerde yapılacak seçimler bir hafta süreyle ertelendi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, sosyal medya hesabından yeni seçim takvimini paylaşarak şu ifadeleri kullandı: 'Karşıyaka örgütünün değerli üyeleri dün toplanan yönetim kurulumuzda mahalle kongre delege seçimlerinin tarih yer ve saatleri aşağıdaki gibi belirlenmiştir. Karşıyakamız demokrasinin beşiği olup bu hafta yaşanan olumsuzlukların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Şunun unutulmaması gerekir bizler aynı amaç için çalışan yoldaşlarız. Yarın mahallelerimizde kol kola omuz omuza birlikte mücadele edeceğiz. Bugün farklı renklerde parti içi demokrasi mücadelesinde olanlar yarın aynı renklerde mücadele verebilirler. Asılolan üyelerin birlikteliği ve kardeşliğidir. Bunun bozulmasına ve bozmaya çalışanlara hep beraber engel olmalıyız.'

Seçim takvimi şu şekilde oluştu: