CHP İzmir il başkanlığı, bu çalışma kapsamında bir kez daha İzmir’in ikinci seçim bölgesinde bulunan 16 ilçede eş zamanlı saha çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalara, CHP ilçe başkanları, il başkan yardımcıları, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Eş zamanlı saha çalışmasını koordine eden CHP İzmir ikinci bölge örgütten sorumlu başkan yardımcısı Sedredil Coşkuner, çalışmalara ilişkin yaptığı değerlendirmede, sürekli sahada olan ve vatandaşın hem derdini dinleyen hem yerel yönetimlerle çözüm üreten partinin CHP olduğunu, AKP’nin saha da olmadığını, zaten ülkeyi içine soktukları durum yüzünden sokağa çıkacak cesaretlerinin bulunmadığını ifade etti. Coşkuner, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

MİLLETİN TEK UMUDU MİLLET İKTİDARI

İkinci bölgede yer alan 16 ilçenin CHP örgütleri ve 17 il başkan yardımcımızın katılımıyla, bir kez daha dert dinlemek, çözüm üretmek ve millet iktidarının ülkeye getireceği huzuru, adaleti ve kalkınmayı anlatmak için eş zamanlı olarak sahaya indik. CHP İzmir il başkanımız Deniz Yücel’in talimatıyla, saha çalışmalarına daha da hız verdik. Kendisi zaten sürekli esnafla, vatandaşla sahada bir arada. Elbette bu çalışmaları tüm ilçelerimizde aynı heyecanla ve koordineli bir şekilde yapmak çok önemli. Bu bağlamda İzmir ikinci bölgedeki çalışmalar için kurulan 16 ekip, 16 ilçede esnafla, gençlerle, kadınlarla, emeklilerle buluşarak saha çalışması yaptı. Kiminle konuştuysak, kime dokunduysak herkesin derdi ortak. Siftahı zor yapan ve fahiş zamlar yüzünden sattığını yerine koyamayan esnaf, ekonomik buhran yüzünden alışverişe çıkmayı unutmuş vatandaş, iş bulamayan gençler, açlık sınırının altında hayatta kalmaya çalışan emekliler ve tarlasına gübre, hayvanına yem alamayan üreticimizin tek isteği var, bugünün iktidarından kurtulmak. Vatandaş rekor enflasyon ve artık takip bile edemediği fahiş zamlar yüzünden yarınını bilmiyor, ön göremiyor. Milletin tek umudu Millet iktidarı. Bizlerde tüm ilçelerde vatandaşımıza millet iktidarının yapacaklarını, AKP iktidarının açtığı büyük yaraları hızla nasıl kapatacağını anlattık. Sahada, ülkeyi bu ekonomik çıkmaza ve adaletsiz döneme sokan AKP’ye ne kadar büyük tepki varsa, Millet iktidarına o oranda büyük bir inanç var. CHP olarak hem merkez hem kırsal tüm ilçelerimizde saha da olmaya, vatandaşımıza dert ortağı olmaya devam edeceğiz. İl başkanlığımız tarafından koordine edilen çalışmalarda canla başla çalışan tüm ilçe örgütlerimize de il yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum.

HANGİ İLÇELERDE ÇALIŞILDI

CHP İzmir İl Başkanlığı saha çalışmalarını, Karşıyaka, Bornova, Bayraklı, Çiğli, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Dikili, Foça, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menemen, Ödemiş ve Tire ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirdi.