Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel geçtiğimiz günlerde önce ikinci bölge ardından da birinci bölge ilçe başkanları ile bir araya gelmiş ve yaptığı toplantıda "Haftanın en az 2 günü sahada olun" talimatı vermişti. 

ÖRGÜTÜN İLK DURAĞI TİRE

İlçe başkanlıklarının yanı sıra il yönetimi olarak da "Haftanın en az 2 günü 2 ayrı ilçede saha programı" kararı alan CHP İzmir’in ilk durağı Tire oldu. Saha çalışması kapsamında, il yönetimi bugün Tire'ye çıkarma yapacak. Tire ilçe örgütü ile birlikte merkezde ve köylerde eş zamanlı çiftçi, esnaf, STK ziyaretleri yapılacak. 

PERŞEMBE GÜNÜ BAYINDIR'DA SAHA ÇALIŞMASI

CHP İzmir İl Başkanlığı, 30 Haziran perşembe günü ise Bayındır'da saha programı yapacak. Bayındır İlçe Başkanlığı ile başlayacak olan çalışmada üretici, esnaf, çiftçi ve muhtarlarla görüşülecek, köy ziyaretleri gerçekleştirilecek. 

OY ORANI DÜŞÜK MAHALLERE ÖZEL ÇALIŞMA

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in birlikte yaptırdıkları anket sonuçlarının da saha çalışmalarının rotasını belirleyeceği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, yapılan anket kapsamında orta ve alt ekonomik gelir düzeyine sahip mahalle ve semtlerde CHP seçmende ciddi oranda artış olduğu, üst gelir sınıfındaki mahallelerde ise AK Parti oylarının daha yüksek olduğu tespit edildi. CHP İzmir İl Başkanlığı'nın bu mahallelere özel çalışmalar yapacağı kaydedildi.