GÜNDEME BAKIŞ – CHP TBMM grubu İzmir’de kampa giriyor. Milletvekilleri eşleriyle birlikte 22 Eylül Perşembe günü Seferihisar’daki Royal Teos Termal Otel’de bir araya gelecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı kampın ilk günü akşam yemeğiyle başlayacak.

CUMA GÜNÜ DOLU DOLU GEÇECEK

23 Eylül Cuma günü saat 10.30 CHP lideri kampın açılış konuşmasını yapacak. Bu bölüm basına açık olarak gerçekleşecek. Saat 11.00’da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bir konuşma yapacak. Ardından da TBMM Grup Başkanvekilleri değerlendirme bulunacak. Aynı gün Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Ünal Çeviköz, Oğuz Kaan Salıcı ve Onursal Adıgüzel kendi alanlarıyla ilgili sunum yapacak.

MİLLETVEKİLLERİ KONUŞACAK

24 Eylül Cumartesi günü ise program saat 10.00’da başlayacak. Milletvekilleri saat 16.00’a kadar görüş ve önerilerini paylaşacak. Saat 16.00’da ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir değerlendirme konuşması yapacak. Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri saat 20.00’da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e AKPM tarafından verilen Avrupa Ödül Törenine katılacak. Bu tören Antik Ağora’da gerçekleştirilecek.

CHP’nin kampı 25 Eylül Pazar günü tamamlanacak.