CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen sokak iftarına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yanı sıra TBMM Başkanlık Katip Üyesi ve CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP İlçe Başkanları, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleri de katıldı.

Lale mahallesi ve çevre mahalle halkının büyük katılımıyla gerçekleşen iftara yaklaşın bin 500 kişi katılırken, yapılan iftar sonrası konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, dayanışma vurgusu yaparak, dayanışmayı daha da güçlendireceklerini ifade etti. Yücel şunları söyledi;

YÜCEL: DAYANIŞMAYI VE BİRLİĞİ GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ramazan bolluk bereket birlik ve dayanışma demek. Bugün de bu birlik ve dayanışmayı büyütmek için sizlerle bir aradayız. CHP olarak dayanışmayı, bu birliği güçlendirerek ve sıklaştırarak sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Aramıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsinden önemlisi de siz değerli Lale Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum. İzmir’in kalbi Konak’ta Lale mahallesinde bu güzel akşamda sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. İftar programımız başlamadan önce büyükşehir belediyemizin Lale mahallesine kazandırdığı güzel parkın ve spor tesisinin açılışını gerçekleştirdik. İzmir’imiz Türkiye’nin medeniyete açılan kapısı, hoşgörünün ve barışın kenti. Yöneticiler, siyasetçiler, belediye başkanları sorun çözmek için vardır, insanların hayatına dokunmak için vardır. Bunu İzmir’de büyükşehir belediye başkanımız Tunç Soyer, bu mahallemizde olduğu gibi hayati dokunuşlar yaparak, Konak’ta Konak belediye başkanımız Abdül Batur ve tüm belediye başkanlarımız insanları hayatlarına dokunan hizmetler yaparak gerçekleştiriyorlar. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkenin sorunlarını çözmeye talibiz. Bu dokunuşları tüm Türkiye’ye yaymaya talibiz. Bunun en güzel örneklerinden birisini Lale mahallesinde göstermiş olmaktan da çok mutluyuz.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftarda, tasavvuf musikisi dinletisi ve semazen gösterileri yapılırken, iftar öncesinde de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Lale mahallesinde yeniden düzenlenerek hizmete sunulan parkın ve spor tesisinin açılışı gerçekleştirildi.