Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını Başkan Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Yücel’in, il yöneticilerine Türkiye genelinden 81 il başkanının katıldığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan toplantıdan notlar aktardığı öğrenildi. Başkan Yücel’in “Genel Merkezin ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun motivasyonu çok yüksek, sadece İzmir’de değil Anadolu’nun her yönünde yapılan çalışmalar sonuç veriyor” dediği kaydedildi.  

SES KAYITÇIYA KESİN İHRAÇ

CHP Konak İlçe eski Başkanı Çağrı Gruşçu’nun ses kaydını alarak ifşa eden Deniz Gökdoğan için geçtiğimiz haftalarda kurulan komisyondan gelen rapor doğrultusunda, Gökdoğan kesin ihraç talebiyle oybirliğiyle disiplin kuruluna sevk edildi.  

İKİNCİ YÜZYIL BEYANNAMESİ MASADA 

Yapılan toplantıda, il başkanlığınca yürütülecek çalışmalar kapsamında İkinci yüzyıla çağrı beyannamesinin iyi anlaşılması ve vatandaşa anlatılması gündeme geldi. İl yöneticilerinin Başkan Deniz Yücel’den beyannamenin vatandaş tarafından anlaşılabilmesi için CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile İzmir’de toplantı yapılması talebinde bulunduğu öğrenildi.