Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve bazı ilçe başkanları İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya geldi. 

BAŞKANLAR BEKLENTİLERİNİ DİLE GETİRDİ
Toplantının sonunda açıklamalarda bulunan Yücel, ilçe başkanlarının beklentilerinin Soyer’e aktardığını kaydetti. Yücel, “Yerel Seçimlerden sonra ilçe başkanlarımızla ilk kez İzmir Büyükşehir Başkanımız Tunç Soyer’i ziyaret ettik. İlçe başkanlarımız hem Tunç Bey’i tebrik ettiler hayırlı olsun dediler hem de örgütün beklentilerini paylaştılar. Bundan sonraki süreçte Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerini, yatırımlarını ve projelerini halkımıza daha iyi anlatmak için, örgütümüzle daha fazla bilgi paylaşımı yapılması konusunda beklentilerini dile getirdiler. Seçim süreciyle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Önümüzdeki süreçte örgütle birlikte partimizin oylarını daha da yukarı taşımak için birbirimize kenetlenme kararı aldık.  Aslında bu bir hayırlı olsun nezaket ziyaretiydi. Toplantı amacımız yoktu ama güzel bir toplantı oldu” diye konuştu.

YANINDAYIZ MESAJI
Toplantıda ilçe başkanlarının tek tek söz alarak Soyer’i tebrik ettikleri öğrenildi. İlçe başkanlarının, “Çok iyi bir seçim süreci geçirdik. Sizin her zaman yanınızdayız. Büyükşehir’in hayata geçirdikleri hizmetleri örgütümüze ve halkımıza en iyi şekilde anlatacağız. Sürekli iletişim halinde olalım” dedikleri belirtildi.