Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı Ödemiş çıkarması yaptı. İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde yapılan çalışma kapsamında heyet çok sayıda köy ve mahalle ziyaret ederek muhtarlar, esnaf, köylü ve çiftçi ile bir araya geldi. Milletvekili Bedri Serter'in de yer aldığı CHP heyeti ilçede 10 ayrı ekip olarak çalıştı.
CHP heyetinin bugün Ödemiş'te konaklayacağı kaydedilirken İl Yönetim Toplantısını da ilçede yaptıkları öğrenildi. 
BUCA'YA DİSİPLİN KOMİSYONU
Başkan Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirilen toplantıda, geçtiğimiz hafta Buca İlçe Yönetim toplantısında yaşanan kavga gündeme alındı. Olaya karışan Ali İhsan Yıldız, Cemal Yıldızeli, Elif Hasdoğan Taşkıran için disiplin komisyonu kurulduğu ve önümüzdeki hafta ifadeye çağırılacağı aktarıldı. 
GENÇLİK KOLLARINDAKİ GÖREVDEN ALMALAR MASAYA YATIRILACAK
Öte yandan bazı il yöneticilerinin, görevden alınan çok sayıda gençlik kolları ilçe başkanı olduğunu ifade ettiği, bundan dolayı da özellikle gençlerde bir rahatsızlık meydana geldiğini dile getirdikleri öğrenildi. İl yönetiminin gençlik kollarında yaşanan sıkıntılara çözüm bulmak amacıyla önümüzdeki hafta bir toplantı yapacağı belirtildi. 

BUCA'DA NE OLMUŞTU?
17.05.2022 tarihindeki toplantı esnasında çıkan tartışma sırasında edilen küfürlerden dolayı rahatsız olan Gençlik Kolu Başkanı İrem Gökmen ayağa kalkıp 'Sayın yöneticiler tartışmayı bıraksanız gençliğin projelerini dinleseniz, burada kadınlar var küfür ediyorsunuz' diyerek ortaya koyduğu haklı siteminin ardından ilçe yöneticisi Ali İhsan Yıldız'ın çok öfkeli bir şekilde 'Duymak istemiyorsan Çık dışarı, kes sesini' diyerek bağırmasıyla diğer ilçe yöneticisi Mustafa Nalkıran 'Ali İhsan abi bağırma' diyerek çok sakin bir şekilde uyarıda bulunmuştur. Ali İhsan Yıldız, Mustafa Nalkıran'ın göğsüne vurarak itmek suretiyle karşılık vermiştir. Sonrasında bu iki yönetici arkadaş yumruk yumruğa kavga etmeye başlamıştır. Bu esnada ayırmak için araya giren yönetici Hasan Kurt gözüne, Hakan Dedebal bacağına darbe almıştır. Yaşanan arbedede Ali İhsan Yıldız'ın GK başkanı İrem Gökmen'in de üzerine yürümesinden endişelenerek koluna dokunmak suretiyle 'Ali İhsan abi yapma sakin ol' der demez, 'çekil' diyerek bana bağırmış ve koluma vurmuştur

CHP İzmir İl Başkanlığı yarın aynı ekiple Kiraz'da saha çalışması yapacak.