Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- CHP İzmir İl sekreteri Hacer Taş, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Filiz Meraklı ile birlikte il başkanlığına giderken yolun karşısına geçtiği sırada minibüsün altında kaldı. Kaza sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan Taş’ın, elmacık kemiği, iki dişi kırılırken, bir kaburgasında çatlak oluştu.

SÜRÜCÜ BANA ÇARPTIĞINI FARK ETMEMİŞ
Kaza anında yaşadıklarını anlatan Taş, “Karşıya çeken arkadaşım araç geldiğini söyledi. Ben yüzümü çevirmem ile aracın bana çarpması bir oldu. Aracı kullanan kişi ilk etapta bana çarptığının farkına varmamış. Geri gelmeye devam etmiş. Beni ezip geçmiş. Filiz araca vurup uyardıktan sonra araç durmuş” dedi. 

4 SAAT BİLİNCİM KAPALI KALMIŞ
Taş, “Kaza anından sonrasını hatırlamıyorum. 4 saate kadar bilincim kapalı kalmış. Ayıldığımda hastanedeydim, başımda arkadaşım duruyordu. Ne oldu, neden buradayız dedim. Kendisi bana bir aracın çarptığını söyledi. Doktorum da bana sürekli kıpırdamamı kıpırdarsam felç geçirebileceğimi söylediğini hatırlıyorum. Yüzüm ve kollarımda yaralar oluştu. Şimdi durumun iyi yaralar da geçmeye başladı” diye konuştu.