GÜNDEME BAKIŞ- İlçe kongresiyle başlayan ve sonrasında yaşanan tartışmalarla sık sık gündeme gelen CHP Gaziemir’de flaş bir gelişme yaşandı.  Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, koronavirüs geçiren CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kazım Özkan’ı ziyaretti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

ÖRGÜTÜMÜZLE KOL KOLA
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Bugün evim Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığımızda örgütümüzle bir araya geldik. CHP İzmir İl Başkan Yardımcımız Köksal Yıldırım, CHP Gaziemir İlçe Başkanımız Kasım Özkan, Kadın Kolları Başkanımız Neriman Balcı Türkeri, Gençlik Kolları Başkanımız Baran Manav, belediye meclis üyelerimiz ve partililerimizin katıldığı buluşmada ilçemizin ve ülkemizin gündemindeki konuları değerlendirdik. Daha yaşanabilir bir Türkiye için örgütümüzle birlikte kol kola mücadele etmeye, canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Koronavirüsü yenen Kasım Başkanıma bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

GENEL SİYASET KONUŞTUK
Görüşmenin sohbet havasında geçtiğini kaydeden Özkan da, “Bilindiği üzere koronavirüs rahatsızlığı geçirmişti. Kendileri geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Bizi mutlu ettiler. Ülke gündemi ve genel siyasetten konuştuk” diye konuştu.