Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başkanlığında düzenlenen toplantıda, 22 il başkanı “İktidar Yürüyüşü Toplantısı” adı altında bir araya geldi.

Toplantıya katılan her il için özel bir dosya hazırlandı ve ilgili il başkanlarına bu dosyalar verildi. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, konuşmasının ardından il başkanlarına sunum yaptı. Sunumda, bütün iller tek tek masaya yatırıldı, çözüm önerileri konuşuldu. Her il başkanına kendi ili ile ilgili söz verilerek, performans kriterleri de göz önüne serildi. 

Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın, il başkanlarına yaptığı konuşmada, şunları kaydettiği öğrenildi: 
“İlk defa Doğu ve Güneydoğu İl Başkanları hep birlikte özel bir toplantıda bir araya gelmiş oldu. Farklı gerekçelerle doğuda partimizin oyu düşük kaldı. Bu oy oranını artık arttırmalıyız. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra oluşan hava, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde de oldu. Oyumuzun düşük olduğu yerlerde bile partimiz adına fırsat penceresi açıldı. İstanbul’da hep birlikte büyük bir demokrasi mücadelesi verdik. Artık bunun hasadını tüm Türkiye’den alma zamanı. Bölgede, partimizin üyesi bulunmayan bir tane dahi mahalle ve köy bırakmayacağız.” 

Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Genel Sekreter Selin Sayek Böke katıldı. Toplantıya Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki  Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kars, Kilis, Malatya, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli, Van il başkanları katılım sağladı.