GÜNDEME BAKIŞ - CHP Bayraklı İlçesi Kadın Kolları Başkanı Suna Karabağ ve İlçe Sekreteri Hülya Metinman Kaya istifa etti. İstifasını sosyal medyadan yayınlayan Karabağ'ın "kimseye boyun eğmeden, bugün geçerli olan durumun olumsuzluklarına kapılmadan, söylemler ve eylemlerin tutarlılığı ile iktidar yolunda elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz" sözleri dikkat çekti.
Parti kulislerine Karabağ ve Kaya'nın İlçe Başkanı Didem Gültekin ile ters düştüğü yansıdı.

KİMSE BÜYÜK DEĞİLDİR
Karabağ'ın açıklaması şöyle:
"Çok kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi Ailem. Siyasi ahlakımız, parti bilincimiz, kendimize ve insan onuruna saygı anlayışımız, aldığımız görev bilinciyle 2020 Şubat ayından bu yana sürdürmekte olduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’ndan ve İlçe Kadın Kolları Sekreterliği’nden üzülerek istifa ediyoruz.
 Partimizin iktidar yolunda bir neferi olarak inandığımız doğrulara ters düşmeden, kimseye boyun eğmeden, bugün geçerli olan durumun olumsuzluklarına kapılmadan, söylemler ve eylemlerin tutarlılığı ile iktidar yolunda elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Şunu herkes bilmelidir ki; Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi’nden büyük değildir. Cumhuriyet Halk Partisi kişisel kariyer planları yapanları değil, toplum için politika üretenlerin partisidir"