Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçesi’nden 10 yönetim kurulu üyesinin istifa etmesinin ardından, başkanlıktan düşen Pınar Susmuş’un yerine atanacak isim için çalışmalar sürüyor. 15 Kasım Pazartesi günü toplanan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından yapılması beklenen atama aday belirlenemediği için yapılamadı. Edinilen bilgiye göre, bugün toplanacak olan MYK’da da Bayraklı İlçe Başkanı ataması yapılmayacak.  

3 İSİM ÖNE ÇIKTI 
CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir’in Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve adaylık için ismi geçenlerle görüşmelerinin devam ettiği kaydedildi. Özdemir’in yaptığı görüşmeler neticesinde Belediye Başkanı Serdar Sandal ve İl Başkanı Deniz Yücel’e Levent Ölçer, Necati Şahin ve Hatice Tatlı’nın isimlerinin ön plana çıktığını aktardığı öğrenildi. Başkan Sandal’ın da Ölçer ve Şahin ismine sıcak baktığı belirtildi.  

ALPER: DÜŞÜNMÜYORUM
Partili kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Çetin Özdemir CHP Bayraklı İlçe eski Başkanı Cemalettin Alper ile de görüşme gerçekleştirdi. Alper’in, Özdemir’e “Kesinlikle böyle bir görevi düşünmüyorum” dediği öğrenildi.