GÜNDEME BAKIŞ- CHP Bayraklı’da mahalle delege seçimleri tarihleri belli oldu. 24 mahallede 23-24 Kasım tarihleri arasında sandıklar kurulacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, “Biz; Cumhuriyet Halk Partililerin ülkemizin ve partimizin geleceğine ilişkin çok önemli sorumlulukları vardır. Bu sorumlulukların bilinciyle partimizin kıymetli kültürüne ve tarihsel değerine katkı sunmak isteyen her bir yurttaşımızla ortak paydalarda buluşarak kol kola, omuz omuza girerek partimizi iktidara taşıma mücadelesi veriyoruz” dedi.

YÜKÜMÜZ AĞIR, HEDEFLERİMİZ BÜYÜKTÜR
Birlik ve beraberlik mesajı veren CHP’li Alper, “Tam da bu bilinçle Bayraklı ilçe Yönetimimiz ile bu akşam ilçe Kongremize giden yolda ilk startımızı 24 mahallemizde yapılacak delege seçim tarihini ve yerlerini belirleyerek vermiş bulunmaktayız.  Birbirimizi kırmadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden sen, o, ben demeden hep birlikte mahallelerimizde delege seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Gerçek emek veren kim olursa olsun emeğin yanında olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı ilçemizde delege seçimi takvimimiz tüm Bayraklı halkına ve tüm örgütümüze hayırlı olsun” diye konuştu.

İŞTE TARİHLER
Seçimlerin mahalle ve tarihleri şu şekilde açıklandı:
23 Kasım:
Postacılar, Nafiz Gürman, Çay, Körfez, Gümüşpala, Bayraklı, 75. Yıl, Cengizhan, Refik Şefket İnce, Fuat Edip Baksı, Yamanlar, Alpaslan, Çiçek, Muhittin Erener, Turan

24 Kasım:
Manavkuyu, Mansuroğlu, Soğukkuyu, Onur, Emek, Adalet, Osmangazi, Doğançay, Tepekule