Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, arkadaşlarıyla birlikte İzmir Çeşme’de Momo Beach adlı eğlence mekanının güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia etti.

Daria Kyryliuk, kanlar içindeki yüzünü gösteren fotoğrafı da sosyal medya hesabından yayınladı.

MEKAN 15 GÜN KAPATILDI
Paylaşımın ardından mekandan yapılan yazılı açıklamada, olayla bir ilgilerinin olmadığı, otopark kısmında iki grup arasında çıkan tartışmayı ayırmak için güvenlik ekibinin müdahale ettiği ifade edildi.

Olayın ardından Çeşme İlçe Hıfzısıhha Kurulu Momo Beach adlı eğlence mekanına ‘toplum sağlığına tehlike arz eden eylemlerine devam etmesi' nedeniyle 15 gün kapatma cezası verdi.

İLK GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Çeşme'de tatil yapan Ukraynalı modelin darp edilmesiyle ilgili yeni bir görüntü ortaya çıktı.

Darp olayının ardından Daria Kyryliuk’un görüntüleri de ilk kez yayınladı.

Görüntüde manken Daira Kayriluk, ayaktayken birden yere düşüyor. Başında ise bir kişi duruyor. Ukraynalı modelin düşmesine neden olan darbeyi kimden ve ne şekilde aldığı ise görünmüyor.

İşletmenin sahibi, darp olayının güvenlikçiler tarafından gerçekleştirildiği iddiasını yalanlarken, mekandan yapılan açıklamada görüntülerin kendi yerlerinde kaydedilmediği, ünlü modelin konakladığı yerde çekildiği öne sürüldü.

GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ SERBEST
Soruşturmada gözaltına alınan bir şüpheli, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Turizm bölgesinde asla olmaması gereken ve özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum" dedi.