Kaza, saat 10.30 sıralarında İstanbul--İzmir Otoyolu Selçukgazi Viyadüğü yakınında meydana geldi.

Bursa'da katliam gibi kaza: 4 ölü - 2

İstanbul’dan Bursa’ya bir programa katılmak için yola çıkan İHH İnsanı Yardım Vakfı personeli Muratcan Kaya yönetimindeki otomobil, aynı yöne giden Mustafa Haldız (41) yönetimindeki TIR’a arkadan çarptı.

Bursa'da katliam gibi kaza: 4 ölü - 3

TIR şoförünün ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bursa'da katliam gibi kaza: 4 ölü - 4

Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, sürücü Kaya ile yanındaki İHH gönüllüleri Yusuf Taha Göktaş (22), Kaan Talip Tığlı (25) ve Tarık Kesekçi’nin (26) yaşamını yitirdiği belirlendi.

Bursa'da katliam gibi kaza: 4 ölü - 5

Ölen 4 kişinin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bursa'da katliam gibi kaza: 4 ölü - 6

HIZ KADRANI 150 KİLOMETREDE TAKILI KALDI

Bu arada, otomobilin hız kadranının 150 kilometrede takılı kaldığı görüldü.

Bursa'da katliam gibi kaza: 4 ölü - 7

Kaza nedeniyle trafiğin tek şeritten sağlandığı karayolunda ulaşım araçların kaldırılmasının ardından yeniden normale döndü.

Bursa'da katliam gibi kaza: 4 ölü - 8

BAYKAR'DAN ÖLEN MÜHENDİS İÇİN PAYLAŞIM

Hayatını kaybeden Tarık Kesekçi'nin uçak mühendisi olduğu ve BAYKAR'da çalıştığı öğrenildi. BAYKAR'ın resmi sosyal medya hesabından Kesekçi’nin görüntüsü paylaşılarak, "Milli Teknoloji Hamlesi idealinin genç mühendislerinden, değerli dava arkadaşımız Tarık Kesekçi'yi elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine ve ekibimize başsağlığı dileriz. Başımız sağ olsun” denildi.

Bursa'da katliam gibi kaza: 4 ölü - 9

''SENİ ÖZLEYECEĞİM KARDEŞİM''

Paylaşımı alıntılayan  Teknoloji Takımı Vakfı (T3) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ise şu ifadelere yer verdi:

“Vatansever, idealist, iyi ahlaklı, gayretli, şuurlu, T3 Vakfı'mızda yetişen ve çok sevdiğim mühendis kardeşim Tarık Kesekçi, Hakk'a yürüdü. AKINCI'da birlikte çok sabahladık. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun. Vatan sana minnettardır. Seni çok özleyeceğim kardeşim.''

Bursa'da katliam gibi kaza: 4 ölü - 11