Türkiye’nin içinden geçmekte olduğu zorlu pandemi sürecinde sosyal mesafe ve hijyen konusundaki tüm denetimlerden geçerek kapılarını açtıklarını belirten Boyalık Beach Çeşme Otel Genel Müdürü Orhan Belge, “5 Haziran Dünya Çevre Günü’nün anlamına uygun olarak maksimum önlemler ve hijyen odaklı düzenlemeler ile 2020 sezonunun startını verdik. Türkiye genelinde 2020 yılının ilk mavi bayrak alan tesisi olmamız da bize ayrı olarak gurur verdi” dedi.

MAKSİMUM HİJYEN VE GÜVEN
Pandeminin dünya genelinde bir gerileme sürecine girdiğini, bu süreçte Boyalık Beach Otel olarak pandemi sonrası tesiste ağırlayacakları misafirler için ne gibi önlemler almaları gerektiğini irdelediklerini söyleyen Boyalık Beach Çeşme Otel Genel Müdürü Orhan Belge, “Sosyal mesafe, maske ve hijyenin covid-19 karşısında temel savunma mekanizmamız olduğu artık bilinen bir gerçek. Biz de bilimsel veriler ışığında bu anlayışa uygun önlemlerimizi maksimum şekilde uygulayarak konuklarımızın hem güvenli hem de huzurlu bir tatil yapmalarını sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

2020’NİN İLK MAVİ BAYRAĞI BOYALIK BEACH’E
2020 yılı için Türkiye’nin ilk mavi bayrak alan tesisi olduklarını ve kapılarını Dünya Çevre Günü’nde açtıklarını hatırlatan Belge, “Bu salgın döneminde dünyamızın bize sunduğu imkanları, güzelliklerini daha iyi anladık. İnsanoğlu çevresine özen göstermeyi öğrenmek zorunda. Buna sanayi tesislerinden tutun, turizm tesislerine kadar herkes özen göstermeli. Boyalık Beach Otel olarak biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Misafirlerimizin sağlığı ile beraber dünyamızın doğal güzelliklerini de korumak temel prensibimiz” diyerek sözlerini tamamladı.