Kazada yaşamını yitiren evli, 2 çocuk babası İsmail Ökemen'in bugün ikindide yakınları tarafından Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınan cenazesi ilk olarak Bergama, İnkilap Mahalllesi Körpe Çıkmazı Sokak'taki evinin önüne getirildi. Emekli kamyon şoförü olan ve 20 gündür altın madenine hizmet veren bir taşeron firmaya bağlı olarak çalıştığı öğrenilen Ökemen'in cenazesi evinin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Burada Ökemen'in eşi Şengül Ökemen ve çocukları Aydın Ökemen ve Nazife Albayrak ile diğer yakınlarından helallik alındı.

Ardından Ökemen'in cenazesi doğum yeri olan komşu Kınık ilçesindeki Osmaniye Mahallesi Camii'ne götürüldü. Cami avlusundaki törene, AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Ökemen'in çalıştığı altın madeninin işletme müdürü Salih Güzel ve maden çalışanları, AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Mehmet Şimşek, AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ve Ökemen'in yakınları katıldı. Cuma'nın ardından kılınan cenaze namazı sonrası Ökemen'in tabutu bir süre omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu.  Ökemen'in cenazesi Kınık Şehir Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.

40 GÜN ÖNCE BABA OLMUŞTU
Aynı kazada yaşamını yitiren maden mühendisi Arslan Emre Parmaksız için de bugün Cuma namazı sonrası Bergama Yeni Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Parmaksız'ın annesi Ayşe Parmaksız, babası Hanifi Parmaksız, kayınpederi Ali Çetinkaya, AK Partili Begrama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, Bergama eski Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Parmaksız'ın mesai arkadaşları, yakınları ve sevenleri katıldı. Parmaksız'ın sinir krizi geçiren eşi Nagihan Çetinkaya Parmaksız ve 40 günlük kızı Ayşe Naz Parmaksız ise cenazeye getirilmedi. Kılınan namazın ardından Parmaksız'ın cenazesi Bergama Şehir Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

TABURCU EDİLDİLER
Öte yandan aynı kazada yaralanan Erkan Aktürk, Erkan Yıldız ve Gürcistan uyruklu Joni Samkharadze Bergama Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Diğer yaralılardan Gürcistan uyruklu Simon Samkharadze Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi,  Yahya Kartal ise İzmir'deki özel bir hastaneye sevk edildi.