Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem Benzin istasyonları iyiden iyiye akıllandı. Arabayla istasyona yaklaşınca artık bakın ne görmeye başladık?

ÖNCE ARABA BENZİN İSTASYONUNA YANAŞIYOR
Sonrasında karşıdaki ekranda 'STOP' yani 'DUR' ibaresini görene kadar aracı Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem İşte bu kadar... Araç durduktan sonra asıl sürpriz başlıyor.Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem Karşıdaki ekranda 'Welcome' ibaresini gördükten sonra işlem başlıyor. Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem Öncelikle bu istasyonlarda insan bulunmuyor; STOP yandığında isminiz ortaya çıkıyor. Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem Aracınızdan sizi tanıdıktan sonra cüzdan bilgilerinize kadar sistem ulaşıyor. Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem Bu noktada ekrandan ne kadar benzin alacağınızı seçiyorsunuz.Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem Bunun için telefonu kullanmanız da yeterli. Sonrasında sistem aracın benzin deposunu tespit edip benzin doldurmaya başlıyor.Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem İşlem otomatik olarak gerçekleşiyor;Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem Önce bir kol otomatik olarak sistemden çıkıyor. Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem Ardından depo kapağını da hızlı bir şekilde açıyor. Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem Sonrasında ise hortum otomatik olarak depoya yerleştiriliyor ve dolum işlemi başlıyor. Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem Ekrandan da işlemi takip etme şansına sahipsiniz.Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem İşte hepsi bu! Ardından sistem kendini kapatmaya başlıyor.Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem Depo kapağını otomatik açan sistem, benzer hamleyle de geri çekilip kapağı kapatıyor.

SİZ İSE ARAÇTAN İNMEDEN BENZİN ALMIŞ OLUYORSUNUZ
Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem Henüz test aşamasında olan sistem ilk olarak New Yorkta hayata geçecek ve başarılı bulunursa yaygınlaşacak. (Hürriyet)