GÜNDEME BAKIŞ – İzmir’de yerel seçim sonrası belediye bürokrasisindeki hareketlilik sürüyor. Çiğli Belediyesi’nin eski Fen İşleri Müdürü Yusuf Açıkgöz Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü oldu. Çiğli Belediyesi Özel Kalemi Selda Arslan Bayraklı Belediye Kültür Müdürü, Çiğli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ersin Tekeli Bayraklı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü olarak görevlendirildi. Bornova Belediyesi’nden Bayraklı’ya geçen Murat Koçak ise Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürü oldu.

BORNOVA’DAN ÜÇ TRANSFER!
Çiğli Belediyesi ise Bornova Belediyesi’nden 3 isim transfer etti. Çiğli Belediyesi’nin Bilgi İşlem Müdürü Gülay Çiçek, İmar Müdürü Ersen Tanrıöver, Fen İşleri Müdürü Abdülkadir Albayrak oldu.

KARABAĞLAR’DAN BORNOVA’YA
Karabağlar Belediye eski Başkanı Sıtkı Kürüm döneminde Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olan Esin Köse, Bornova Belediyesi’ne transfer oldu. Köse, Bornova Belediyesi’nin yeni Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak atandı. 

KARŞIYAKA’DAN MENEMEN’E
Karşıyaka eski Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar döneminde Sosyal Hizmet Müdürü olarak görev alan Zafer Çalışkan'ı transfer etti. Çalışkan; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü oldu.

SUSAM’IN DANIŞMANI BORNOVA’YA
CHP İzmir eski Milletvekili Mehmet Ali Susam’ın danışmanlığını yapan, son olarak İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda danışman olarak görev alan Gürhan Dikmen de Bornova Belediyesi’ne geçti. Dikmen, İş-kur masasının sorumlusu oldu.