Geçtiğimiz günlerde İzmir’in Karaburun ilçesinde bir ilköğretim okulunda müdür olarak görev yapan Şahin Özdemir’in “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralık” şeklindeki paylaşımına, sosyal medyadan “Karaburun’da gerçekleşen ve basına yansıyan hadisenin takipçisi olacağız. Bu kişinin, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine sunacağı hiçbir katkı yoktur. Bu şahıs hakkında soruşturma başlatılmış ve kendisi açığa alınmıştır.” İfadeleriyle tepki göstermişti. 
Yine Karaburun’da, bu kez, mezarlık müdürü olarak görev yapan Atalay Erkol’un dini değerler ile dalga geçen paylaşımı tepkilere neden oldu.

Twitter hesabından Atalay Erkol’un ve açığa alınan okul müdürü Şahin Özdemir’in paylaşımlarının ekran görüntüsünü paylaşan Dağ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 
“İnsanları kıyafetleri üzerinden değerlendirip yargılamak ve insanların inançları ile dalga geçmek aynı ahlakî yoksunluğun göstergesidir. Hiçbir kurum bunlara müsamaha göstermemelidir. Karaburun ve Büyükşehir Belediyelerinden de bu konu hakkında samimi bir duruş bekliyoruz.”