GÜNDEME BAKIŞ- Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı 1987 yılından bu güne kadar hastanenin yardım toplayıp hastanenin eksiklerini gideriyor. Hastane bünyesinde geçtiğimiz günlerde açılan Kovid-19 ve onkoloji bölümünün ardından eksikleri tespit eden Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı yetkilileri ihtiyaç listesi açıkladı.  

HER ZAMAN TEYAKKUZDAYIZ
İhtiyaç sahibi çocuklara maddi manevi destek verdiklerini, zaman zaman hayırseverlerden çağrıda bulunduklarını kaydeden Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı Başkan Yardımcısı Mustafa Varhan, “Yıllardır hizmet veriyoruz. Hasta çocuklarımızın sağlıklarına daha iyi şekilde kavuşması için bu yolu izliyoruz. Hasta çocuklarımıza maddi destek, giyim, bez gibi destekte bulunuyoruz. Korona çocuklara da geçiyor. Bu salgının ne zaman artacağını, azalacağını bilemiyoruz. Bu nedenle devamlı teyakkuz durumdayız. Hastanede şuanda iki tane Kovid servisi bulunuyor. Lösemili, birçok servis var, ihtiyaçlarını karşılamak için zaman zaman duyuru yapıyoruz. Bu bir hayır işidir” diye konuştu.  

SERVİSLERDEKİ İHTİYAÇLARI AÇIKLADI
Varhan, Türkiye’nin gözde hastaneleri arasında yer alan Dr. Behçet Uz’un hayata geçirdikleri projelerle önemli işler yaptıklarının altını çizdi. Yeni kurulan servisler için ihtiyaç tespiti yaptıklarını belirten Varhan hayırseverlere çağrıda bulundu. Varhan servislerin; 5 mini buzdolabına, 25 alından ateş ölçere,  4 adet normal tartı, 2 çamaşır kurutma makinesine, 3 adet 32 inç büyüklüğünde televizyona ihtiyaç olduğunu açıkladı.