GÜNDEME BAKIŞ – Bayraklı Belediyesi’nden eski Başkan Yardımcıları Ulaş Aydın, Yıldırım Ayaz’dan sonra belediyenin Fen-Temizlik İşleri gibi önemli birimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olan Murat Koçak da Büyükşehir’e geçti. 

BİR AY ÖNCE GÜNDEME GELDİ

Koçak’ın Büyükşehir’e geçmesi bir ay önce gündeme geldi. Ancak Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal bu transferi veto etti. Bu sefer araya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan girdi. Bu gelişmelerin ardından Sandal Koçak’ın geçişine yeşil ışık yaktı. Koçak Büyükşehir’de  Makine İkmal ve Onarım Daire Başkanı oldu.

O MÜDÜR GÖREVDEN ALINDI
Başkan Sandal’ın İmar ve Şehircilik Müdürü Dinçer Dinçer’i görevden aldı.

ULUSAL DA BIRAKIYOR
Öte yandan GÜNDEME BAKIŞ’ın edindiği bilgiye göre; Özel Kalem Müdürü Berk Ulusal da önümüzdeki günlerde görevinden ayrılacak. Ulusal’ın şu anda farklı belediyelerle görüşme halinde olduğu öne sürüldü.

ARSLAN DA KARŞIYAKA BELEDİYESİNE GEÇTİ
Başkan Sandal'ın Çiğli Belediyesi'nden transfer ettiği ilk olarak Kültür Müdürlüğü görevinde bulunan ardından da Kadın ve Aile Müdürlüğü'ne atanan Selda Arslan'ın da Karşıyaka Belediyesine geçtiği öğrenildi. Arslan'ın yerine vekaleten Şerife Cebe atandı.  

Sandal’ın yeni görevlendirmeleri yarın ya da Çarşamba günü açıklaması bekleniyor.