GÜNDEME BAKIŞ –Bayraklı Belediye Başkanı seçilen Serdar Sandal, kadrosunda üçüncü kez revizyona gitti. Başkan Sandal, eski Başkan Karabağ döneminde de Basın,Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Jale Karasu, Destek Hizmetleri Müdürü Tubağ Altundağ’ı görevden aldı. Basın,Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü, kapatılan Ege Tv Anahaberin eski Spikeri Hakan Gülenç oldu. Destek Hizmetleri’ne ise Ulaş Kaplan görevlendirildi

YENİ BAŞKAN YARDIMCISI
Zabıta Müdürü olarak görev yapan Murat Koçak, Bayraklı Belediyesi Başkan Yardımcılığı'na getirildi. Aynı zamanda müdürlük görevine de devam edecek olan Koçak, 5 müdürlükten sorumlu olacak.

YENİ MÜDÜRLER
Özel Kalem Müdürlüğüne Vekaleten Bakan Jale Karasu yerine İnsan Kaynakları Müdürü Senem Yavaş atandı. Sosyal Yardım İşleri Müdür Ayşe Şanlı Muhtarlıklar Müdürü olurken, Sosyal Yardım İşlerine Tülay Şaroğlu, Plan ve Proje Müdürlüğü'ne Sabri Yüksel getirildi. Ruhsat Müdürü Sibel Elçi, İmar Müdürü Dinçer Dinçer oldu.  Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne uzun süredir vekalet eden Başkan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in yerine ise Semra Türktük getirildi.