GÜNDEME BAKIŞ - “Bayraklı, çocukların ve gençlerin kenti olacak” diyerek yola çıkan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediyenin Manavkuyu, 75. yıl ve Postacılar'da açacağı anaokulları için öğretmen alımının başladığını duyurdu. Bayraklı Belediyesi Personel AŞ Anaokulları için alımı yapılacak öğretmenler, Ege Üniversitesi işbirliğiyle yapılacak, “Okul öncesi öğretmeni seçme sınavı” ile belirlenecek. Başkan Sandal, “Öğretmenlerimizi adil, şeffaf ve liyakate dayalı olarak seçiyoruz. Bayraklı Belediyesi Personel AŞ tarafından açılacak anaokulları için Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatında tanımlı, asil öğretmenlik yapabilecek, üniversite mezunu, okul öncesi öğretmenleri, psikologlar, psikolojik danışmanlar alacağız. Çocuklarımız için en iyisini istiyoruz” dedi. 

BAŞVURU VE SINAV BİLGİSİ 

28 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek Bayraklı Belediyesi Anaokullarını için öğretmenlik sınavına girecek olan adayların 19 Ağustos 2021 tarihine kadar, Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne şahsen müracaat etmesi gerekiyor.  

Adayların başvuru sırasında diploma fotokopisi, TC Kimlik kartı fotokopisi, Adli Sicil Kaydı (e-devlet, barkotlu), son 6 ayda çekilmiş dijital ortamda JPEG formatında vesikalık fotoğrafı teslim etmesi isteniyor.