GÜNDEME BAKIŞ – İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, Bayındır Belediyesi, İzmir Valiliği, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir ticaret Borsası’nın desteklediği Bayındır Çiçekçilik Tarımsal Organize Sanayinin Müteşebbis Heyetinde Fetullah Yetik, Sıdık Demircan, Uğur Demirezen, Mehmet Ali Öztürk, Selahattin Altun, Emre Pınar Kılıç, Hakan Ürün, Aydın Elçiboğa, Mehmet Çiçek, Ümit Akkuş, Sonnur Kırmızıoğlu, Özhan Şen, Martin Sanford, Adnan İnanır, Hüseyin Yekta Yamaner yer aldı. Yönetim Kurulunda ise; Haran Ürün, Ümit Akkuş, Uğur Demirezen, Mehmet Ali Öztürk ve Hüseyin Yekta Yamaner görev aldı.

ÇOK MUTLUYUZ! 20 YILLIK HİKAYE

Bayındır belediye Başkanı Uğur Demirezen, çok mutlu olduklarını belirterek, “20 yıllık bir hikaye gerçek oluyor. Allah’a çok şükür bu günleri gördük. 25 Kasım 2020’de OSB’yi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan müjdeledi. Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’nin de destekleriyle hızlı bir şekilde yol alıyoruz. Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile, ‘Bayındır sadece Türkiye’nin değil, dünyanın çiçekçilik başkenti olacak’ Gayret gösteren, katkı koyan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Şuanda müteşebbis ve yönetim kurulumuz belli oldu. Çalışmalara hızlı bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

EKONOMİYE VE İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI

OSB’nin Bayındır’a iki kilometre uzaklıkta 900 bin metrekarelik bir alanda faaliyete geçeceğini belirten Demirezen, “OSB ile hem ülke ekonomimize katkı sağlayacağız hem de istihdama…Bayındır’ın çocukları burada çalışacak, üretecek. O açıdan da çok heyecanlıyız. OSB ile çiçeceğin başkenti Bayındır’ın ismi tüm dünyada duyulacak. Dünyaya ihracat yapan bir ilçe haline dönüşeceğiz. Üst yapı çalışmaları bu yıl bitmeden başlayacak. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.