Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ – Cumhuriyet Halk Partili İzmir Belediye Başkanları, İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Geçtiğimiz aylarda Çeşme’de yapılan koordinasyon toplantısı, bu defa Foça Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.  Toplantıya belediye başkanlarının yanı sıra CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları da katıldı.

BAŞKAN SOYER: ‘YATIRIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK’ 

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, ilçe belediye başkanlarının, ilçelerinde yaptıkları çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanına anlattıkları ifade edildi. Başkan Tunç Soyer’in, ilçe belediye başkanlarını dinledikten sonra, Büyükşehir olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiği ve “Herkes kendi ilçesinde daha çok çalışsın, birbirine destek olsun. Biz, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ihtiyaçlarınızın çözümü için, karşılanması için inanın ki olağanüstü bir çaba harcıyoruz. Hiçbir belediyemizin talep ya da ihtiyacını kulak arkası etmiyoruz. Tüm talepleri planlamalarımız arasına alıyoruz. Elimizden geldiğince hepsini karşılamaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Hem Büyükşehir olarak İzmir’e yaptığımız yatırımlar hem de ilçe belediyelerimiz olarak ilçeleriniz özelinde yaptığımız yatırımlar artarak devam edecek” dediği belirtildi.  

YÜCEL: “SAHA ÇALIŞMALARINI ARTIRALIM” 

Seçim stratejilerinin ve Türkiye gündeminin de masaya yatırıldığı toplantıda İl Başkanı Deniz Yücel’in ise, il ve ilçe örgütlerinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, “İlçe belediyelerimiz saha çalışmalarını biraz daha artırsın. Halkın içinde olsun, hep birlikte çalışalım” dediği öğrenildi.  

YÜCEL’DEN ERİŞ’E, KİRAZ SORUSU 

Öte yandan yapılan koordinasyon toplantısında, İl Başkanı Deniz Yücel’in, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın sosyal medya paylaşımını gündeme getirdiği ve Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e neler olduğunu sorduğu ifade edildi. Eriş’in ise “Amacım sadece vefat etmiş partilileri anmaktı, sözlerim yanlış anlaşıldı. Üzgünüm” dediği, Başkan Yücel’in ise, Millet İttifakı’nın iktidara yürüdüğüne, İttifaka zarar verecek her türlü  söylem ve eylemden uzak durulması gerektiğine vurgu yaparak, konunun taraflarının aydınlatılmasını istediği belirtildi.