GÜNDEME BAKIŞ – Bayraklı Belediyesi 2022’ye yeni sloganla girdi. Hazırlanan logoda kırmızı kalp ve içerisinde yıldız yer aldı. Bunun üzerine “İzmir’in kalbi Bayraklı” yazısı yer aldı.

ELEŞTİRİ GELDİ

Dün kamuoyuyla paylaşılan logoda yer alan yıldız şekline AK Parti cephesinden eleştiri geldi. AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, “Sayın Sandal konu Bayraklı olunca dertleniyor. Yine sormak istiyorum. Logonuzdaki yıldız mazinize duyduğunuz özlem ya da birilerine selam çakma gayreti olabilir mi?” dedi.

TARİH BURDA GELECEK BURDA!

İzmir’in ilk kurulduğu yer olan Smyrna’nın Bayraklı’da olduğunu hatırlatan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Kentin tarihi Smyrna ile başlıyor. Tarih burada gelecek burada. Yeni kent merkezi, ticaretin merkezi Bayraklı oldu. Doğal olarak İzmir’in kalbi Bayraklı diyoruz. Biz belediye olarak yeni cazibe merkezi olan ilçemizi daha da güzelleştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

BAYRAĞIMIZIN YILDIZI!

Sandal, muhalefetten gelen eleştirilere şöyle yanıt verdi:

“Kalbin içindeki yıldız Türk Bayrağının yıldızı! Renklerde kırmızı beyaz! O yıldız başka neyin sembolü olacak? Farklı şeyler söylemeye çalışanların zihnini içinde ne var? Bizim zihnimizde Ahmet Yesevi, Şeyh Edebali, Hacı Bektaş-i Veli, Yunus Emre, Mevlana var. Eğer yıldızdan bu kadar rahatsızlarsa gökyüzüne bakmasınlar” dedi.