GÜNDEME BAKIŞ- Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran dünyaca ünlü top model Daria Kyryliuk ve arkadaşlarının bir mekanda darp edilmesine tepki gösterdi. Başkan Oran, yaptığı açıklamada, "İzmir'in turizm lokomotifi olan Çeşme'miz yıllardır hoşgörü ve sevgi kenti olarak milyonlara kucak açıyor. Geçen gün şehrimizde misafirimiz olan bir turist hanımefendinin karşılaştığı üzücü olayı lanetliyorum. Sebebi ne olursa olsun kadına el kaldırılamaz, olayın sorumlularının hak ettiği cezayı almasını diliyorum" dedi.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'ın konuyla ilgili yaptığı açıklma şöyle:

Kadına kalkan eli lanetliyorum!

İzmir'in turizm lokomotifi olan Çeşme'miz yıllardır hoşgörü ve sevgi kenti olarak milyonlara kucak açıyor. Geçen gün şehrimizde misafirimiz olan bir turist hanımefendinin karşılaştığı üzücü olayı lanetliyorum. Sebebi ne olursa olsun kadına el kaldırılamaz, olayın sorumlularının hak ettiği cezayı almasını diliyorum.

Çeşme'mizde yer alan tüm işletmelerimiz hoşgörülü ve misafirperverdir.İstanbul Sözleşmesi'ni savunduğumuz bu günlerde tüm Çeşme ailemin benimle aynı görüşte olduğunu düşünüyor ve şehrimizde bu tarz üzücü olaylarla bir daha karşılaşmamayı ümit ediyorum.