Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanındaki CHP’li belediye başkanlarının yer aldığı Belediye Başkanları Çalıştayına katılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, iki gün süren programı değerlendirdi.

ESNAF BULUŞMASI
Programın ilk gününde Kayseri’de esnaf buluşmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Partimiz tarafından düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı için gittiğimiz Kayseri’de esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Tomarza ilçesinde yaptığımız esnaf ziyaretlerinde esnaflarımızın sorunlarını dinledik, onların görüş ve önerilerine kulak verdik. Esnafımız dertli. Ekonomide yaşanan sıkıntılar nedeniyle büyük zorluk yaşadıklarını belirttiler. Gördüğümüz tablo karşısında erken seçimin bir an önce yapılması gerektiğini yüksek sesle bir kez daha ifade ediyoruz” dedi.

KARANLIĞA IŞIK TUTACAĞIZ
Programın ikinci gününde çalıştayın gerçekleştiğini kaydeden Başkan Kayalar, “ Yoksullukla mücadele ve kara kış fonu ile alakalı çalıştayımızı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdik. Gün boyun süren toplantılarda iktidarın yarattığı ekonomik sıkıntılara karşı çözüm önerilerini masaya yatırdık. Ülkemizin geleceğine yön verecek, karanlığa ışık tutacak çalışmalarımızla vatandaşımızın sesi olmak için iktidar yolcuğulumuzu sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel günlere olan umudumuzla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Umutsuzluğun umudu olmaya geliyoruz” diye konuştu.

--