Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – Şahin marka araç kimileri için büyük tutkun…Bunlardan biri de Foça Belediyesi’nin genç Başkanı Fatih Gürbüz…Şahin onun “gençlik aşkı”. Üniversite masraflarını karşılamak için gençlik sevdasını satmak zorunda kalan Gürbüz, yıllar sonra aşkına yeniden kavuştu.

ÜNİVERSİTE MASRAFLARI İÇİN ŞAHİN’İMİ SATMIŞTIM

Şahin sevgisinin nasıl başladığını anlatan Gürbüz, “Lise döneminde bir Şahin aracım vardı. O dönemdeki şartlardan dolayı arabamı satmak zorunda kalmıştım. Bunun parasıyla da üniversite masraflarımı karşıladım. Temiz bir araç bulunca tekrar satın almak istedim. Herkese göre bir şahin olabilir ama bana göre çok başka bir araç” dedi.

SANAYİDEN ÇIKMIYORUZ

Aracı satın alan Gürbüz’ün ilk işi 12 yaşındaki oğlu Onur ile gezmek oldu. Hafta sonları oğluyla gezdiğini kaydeden Gürbüz, “Oğlum Onur hayatında ilk kez Şahin’e bindi. Çok heyecanlandı. Bu hissi onun da yaşamasını istedim. Ama Şahin bildiğiniz gibi. Bilindiği üzere şahin arza vermesiyle biliyor. O günde lastiği patladı, arıza verdi. Sanayiye götürdük. Sanayiden çıkmıyoruz” diye konuştu.