GÜNDEME BAKIŞ – Gaziemir Belediyesi’nin son meclis toplantısında CHP’li Meclis üyesi Levent Çağlarsu’nun Belediye Başkanı Halil Arda ve eşi Deniz Arda’ya yönelik sözleri dikkat çekmişti. Çağlarsu’nun çıkışı üzerine il başkanlığı harekete geçmişti.

HALKIN TEK GÜNDEMİ VAR: EKONOMİ

Başkan Arda, son yaşanan olaylarla ilgili Gündeme Bakış’a konuştu. Arda, “Bir önceki mecliste peynirin kilosu 60 TL demiştim. Halkın gerçek gündemine dönülmeli. ‘Boş işleri bırakın’ dedi. Geçtiğimiz gün arkadaşımıza ‘Peynirin fiyatını kontrol eder misin?’ dedim. Gitti, baktı, geldi. Kilosu 70 TL olmuş! İnsanlar açlıkla karşı karşıya. Kimse halinden memnun değil. Vatandaşın gündemi boş konuşulan konular değil. İlçe başkanımız, il yöneticilerimiz meclis toplantısındaydı. Her şey onların gözü önünde oldu. 17 aydır bu kişiyle ilgili söylüyorum. Onlar bunu değerlendirecektir. Ben belediyeden sorumluyum. Partinin sorumluları gerekeni yapacaktır” dedi.

YAPTIĞIMIZ İŞLERİ TAKİP ETSİNLER

Eleştirilerin her zaman önemli olduğunu ancak bunun dedikodu şeklinde olduğu zaman hiçbir geçerliliğinin olmadığını anlatan Başkan Arda, “Boş, altsız eleştirileri inanın dikkate almıyorum. Belediye gündeminde söylenenlerin hiçbir yok. Biz ne işler yapıyoruz onlara baksınlar. Sosyal market açılışı yaptık. Ona bile gelmediler. Gelmezlerse, gezmezlerse, dinlemezlerse göremezler.  Ben belediye başkanı olarak Gaziemirlilerin emanetine sahip çıkıyorum. Görevimi yapıyorum. Ayda bir defa gelip mecliste konuşuyorlar. Söylenenlerin takdirini Gaziemir halkı ve parti kamuoyu verecektir” dedi.

GRUP TOPLANTILARI BELEDİYE YAPILMASI LAZIM! TALİMAT BU YÖNDE

Başkan Arda, belediye meclisi grup toplantısının belediye yapılması gerektiğini, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın talimatının da bu yönde olduğunu belirtti. Arda, “Genel başkan yardımcımızın talimatına herkes uymalı” dedi.