GÜNDEME BAKIŞ - Menemen Belediye Başkanı CHP’li Serdar Aksoy, sosyal medyadan hesabından yaptığı açıklamada meclis üylerinin komisyon toplantılarınakatılım oranları gösteren bir tablo yayınladı. Toplantılara katılımın düşük olmasını eleştiren Başkan Aksoy, şunları söyledi:

BİZLERE YAKIŞMIYOR
"Kamu ve vatandaşlarımızın yararına olan komisyon çalışmalarında yer alınması ve komisyonların daha iyi çalışması yönünde çaba gösterilmesi vatandaşlarımızın bize verdiği oya ve güvene saygı gereğidir. Ancak özellikle son dönemlerde komisyon katılımlarında azalma görülmekte ve bu da Menemen halkı için en iyisini yapma hedefiyle yola çıkan bizlere yakışmamaktadır. İlçemiz ile ilgili önemli kararların alındığı komisyonların doğru ve verimli işleyebilmesinin önündeki en büyük engel, komisyonlara katılmayarak işleyişte sıkıntılara sebebiyet vermektedir"

KATKI SAĞLAYACAK
Hangi siyasi parti ve görüşten olursak olalım, yeni ve modern bir Menemen yaratmak adına yola çıkan bizler için, Menemen halkını Belediye Meclisi’nde, Belediye Encümeni’nde ve komisyonlarda temsil etmek, onlar adına alınan kararlarda söz sahibi olmak en önemli görevimiz olmalıdır. Vatandaşlarımızın verdiği oylar sonucu, belediye meclis üyesi olarak görev yapan üyelerimizin komisyonlarda yer alması, komisyonlara düzenli olarak katılması belediyemizin işleyişine ciddi katkılar sağlayacaktır. Göreve geldiğimiz günden bugüne, komisyonlarımıza katılmayan belediye meclis üyelerimizin listesi tabloda sunulmuştur"

İŞTE O TABLO